Schoudertasje klein Tijdsduur 4-5 uur Prijs pp €55,-
© MarTas 2018
E e n  t a s  m e t  k a r a k t e r
Een         meubeltas        is gemaakt    van    een    oude    leren stoel   of   bank.   Het   leer   van   de zijkanten     en     de     achterkant heeft    geen    gebruikerssporen en   kan   dus   prima   dienen   als basis    voor    een    handtas.    Als het   meubelstuk   kenmerkend   is voor   iemand   die   je   dierbaar   is, kan    je    op    deze    manier    de herinnering   aan   iemand   met   je meedragen.
Een    jastas      is     gemaakt van     een     oude     leren     jas. Afhankelijk   van   de   staat   van de   jas,   kunnen   verschillende     onderdelen   gebruikt   worden.     In    dit    geval    zijn    de    zakken prominent       gebruikt.       Een andere    mogelijkheid    is    om het    rugpand    te    verwerken. Een   oude   leren   jas   van   jezelf of   van   iemand   die   je   dierbaar is,    kan    zo    verwerkt    worden tot een persoonlijke handtas.  
Een fototas kan in verschillende modellen gemaakt worden. Kenmerkend voor de fototas is de verwerking van een of meerdere foto’s van personen, dieren of anderszins op of in de tas.  De foto’s kunnen in kleur of in bepaalde tinten op het leer aangebracht worden. De scherpte van de afbeelding is mede afhankelijk van de structuur van het leer. Een foto kan zo verwerkt worden tot een persoonlijke handtas.

“De mogelijkheden van MarTas”

Een tas met persoonlijkheid
Een       maatwerktas       is afgestemd   op   de   wensen   van de      draagster.      De      kleuren, vakjes     en     de     manier     van dragen                 zijn                 in overeenstemming        met        de wensen   en   het   doel   van   de   tas en         afgestemd         op         de persoonlijkheid    van    de    vrouw. De         laptoptas         en         de maatwerktas   zijn   2   voorbeelden van       tassen       die       dagelijks gebruikt    worden    om    naar    het werk        te        gaan        en        de noodzakelijke    spullen    mee    te nemen.